Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 29, 2024

Στον ‘αέρα’ το καταφύγιο αδέσποτων ζώων μετά την καταψήφιση προτεινόμενης παράτασης εργασιών από την Δημοτική Αρχή Ζηρού


Μετά την απόφαση της διοίκησης να καταψηφίσει τη μικρή παράταση που ζήτησε ο ανάδοχος για την ολοκλήρωση των εργασιών του καταφυγίου αδέσποτων ζώων, ο κίνδυνος να μην καταφέρει να ολοκληρωθεί το έργο και να ‘παγώσουν’ οι εργασίες, δίχως σαφή ορίζοντα ολοκλήρωσής τους είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Πρόκειται για ένα ακόμη ‘κατόρθωμα’ της σημερινής διοίκησης, μετά την απόφαση για το κλείσιμο του ΚΔΑΠ ΑμεΑ που άρθηκε χάρη στις δικές μας παρεμβάσεις, τη σύσταση μη νόμιμης επιτροπής, αλλά και τις φραστικές επιθέσεις εναντίον έμπειρων υπαλλήλων του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η σχετική σύμβαση του έργου, την οποία υπέγραψε η διοίκηση Καλαντζή, με τίτλο: «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς» έχει αρχικό προϋπολογισμό 372.000 ευρώ. Το έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα "Φιλόδημος' κάτι που σημαίνει ότι εάν δεν ολοκληρωθεί θα πρέπει να αναζητηθεί νέα χρηματοδότηση, η οποία απαιτεί χρονοβόρες διαδικασίες. .

Βασίλης Παπαβασιλείου
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου