Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 31, 2024

Μαρία και Νίκος: Ένας όμορφος στρατιωτικός γάμος στην Πρέβεζα


Οι νεαροί Υπολοχαγοί του Νομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, Μαρία και Νίκος ένωσαν τις ζωές τους σε μια μαγευτική τελετή το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Πρέβεζα. 

Το μυστήριο του γάμου τους ήταν μοναδικό μιας και ακολούθησαν την παράδοση ενός στρατιωτικού γάμου με τον γαμπρό ένστολο υπό τη συνοδεία του στρατιωτικού αγήματος να περιμένει την Μαρία με ανυπομονησία στο προαύλιο της εκκλησίας. 

Το ζευγάρι, είπε το πολυπόθητο “ναι” μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη αγάπη, χαρά και συγκίνηση, καθώς το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης. 

Ο στρατιωτικός γάμος όμως επέβαλε και καψόνια προς τον Γαμπρό μετά την τελετή, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος από τα ξίφη. Ξεκαρδιστικά ήταν τα αστεία από τους συνάδελφους του που του έβαλαν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι… 




Οι γονείς Ιωάννης και Δέσποινα Πάτση και Κώνσταντίνος και Βασιλική Κεσεσίδη συγκινημένοι έλαμπαν από ευτυχία βλέποντας τα παιδιά τους να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου. 

Το ζευγάρι πάντρεψε η Βασιλική Ντεργιαντέ και ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης. 

Να ζήσουν ευτυχισμένοι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου