Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13, 2024

1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας: Απονομή Εθνικών Ετικετών Ποιότητας για Ευρωπαϊκά Προγράμματα eTwinning


Το 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την απονομή των Εθνικών Ετικετών Ποιότητας (National Quality Label) για τρία ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning, τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024 με τη συμμετοχή μαθητών της Α' και Β' Λυκείου.

Τα προγράμματα που διακρίθηκαν είναι τα εξής:

· WATER FOR THE FUTURE: Ένα πρόγραμμα που εστίασε στη σημασία της διαχείρισης των υδάτινων πόρων και στη βιώσιμη χρήση του νερού για τις μελλοντικές γενιές.

· THE GLOCAL DETERIORATION ON NATURE: Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές εξερεύνησαν τις τοπικές και παγκόσμιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ανέλυσαν τρόπους αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής σε διαφορετικά επίπεδα.

· Gender Empowerment for Students: Το πρόγραμμα αυτό είχε ως στόχο την προώθηση της ισότητας των φύλων και την ενδυνάμωση των μαθητών, βοηθώντας τους να αναπτύξουν κριτική σκέψη γύρω από ζητήματα ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η απονομή των Εθνικών Ετικετών Ποιότητας αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας και της αφοσίωσης τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Οι ετικέτες αυτές αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των έργων που υλοποιήθηκαν, καθώς και την επιτυχημένη συνεργασία και χρήση των ψηφιακών εργαλείων στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας eTwinning.

Το σχολείο μας συνεχίζει να στηρίζει τη συμμετοχή των μαθητών σε ευρωπαϊκά προγράμματα, προωθώντας τη διαπολιτισμική μάθηση, τη συνεργασία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων του 21ου αιώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 1ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας
Τηλέφωνο: +302682022302
Email: mail@1lyk-prevez.pre.sch.gr 

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου