Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Στη Περιφέρεια Ηπείρου το έργο επανάχρησης του κτηρίου Βασιλά στην Πάργα - Η Δημοτική Αρχή έχασε την χρηματοδότηση 1,5 εκ ευρώ


Την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Πάργας και της Περιφέρειας Ηπείρου για την εκτέλεση του έργου “Δημιουργική επανάχρηση του κτηρίου Βασιλά” ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας που συνεδρίασε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. 

Την υλοποίηση του έργου αναλαμβάνει πλέον οριστικά η Περιφέρεια Ηπείρου, αφού η νυν Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την προίκα που της άφησε το 2019 η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και έχασε την χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα- Καινοτομία 2014-2020”. 

Η παράταξη “Βήμα στο αύριο” ψήφισε το θέμα με τον επικεφαλής της Αχιλλέα Γκούμα να ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη που δέχθηκε να αναλάβει αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την Δημοτική Ενότητα Πάργας, καλύπτοντας ουσιαστικά την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής, η οποία δεν μπόρεσε να υλοποιήσει η ίδια το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου