Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2024

Η Επέτειος των 25 χρόνων του FERRARI Club «Passione Rossa» στην Ήπειρο


Η λέσχη Ferrari «Passione Rossa» Ιταλίας, η σημαντικότερη ίσως λέσχη ιδιοκτητών Ferrari της γειτονικής χώρας συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια από την ίδρυση της.

Την επέτειο αυτή το ιταλικό club αναμένεται να την γιορτάσει επίσημα στην Ήπειρο (και ειδικότερα στα Ιωάννινα) που θα «γεμίσει» με FERRARI.

Από τις 7 έως 9 Οκτωβρίου 2024, με επίσημο κατάλυμα το ξενοδοχείο “Epirus Palace Hotel Congress & Spa” και συνδιοργανωτή ο Δήμος Β. Τζουμέρκων, το «Passione Rossa» θα επιστρέψει με τεράστιο ενθουσιασμό στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα (θα παρευρεθεί και στο Ανθοχώρι Μετσόβου και στο Γεφύρι της Πλάκας) με δεκάδες αυτοκίνητα με σκοπό να γιορτάσει την Επέτειο του. Τα  Ιωάννινα είχαν φιλοξενήσει ήδη το 2018 μία εντυπωσιακή συνάντηση πανάκριβων οχημάτων που για ένα διήμερο είχαν προσελκύσει τα βλέμματα όλων.

Όπως λαμβάνει χώρα κάθε φορά, θα προσκληθούν δημοσιογράφοι από τα κυριότερα περιοδικά-εφημερίδες-τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και θα γίνουν ζωντανές μεταδόσεις και στα social media με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την άμεση προβολή της πόλης.

ελεύθερη συμμετοχή του κοινού) θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Λιθαρίτσια.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα προβληθούν στις σελίδες του «Passione Rossa» στα social media όπως και από τα κυριότερα ΜΜΕ της Ιταλίας και της Ελλάδας.

Ως επίσημα κρασιά των εκδηλώσεων έχουν επιλεχτεί εκείνα του ηπειρώτικου οινοποιείου «Τζίμα» (Jima Winery).

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα γίνει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των FERRARI στην πόλη των Ιωαννίνων και θα ακολουθηθεί από ένα επίσημο Private Cocktail στην πισίνα του EPIRUS PALACE  HOTEL CONGRESS & SPA.

Το ακριβές πρόγραμμα της Ηπείρου είναι το εξής.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:

Γεφύρι της Πλάκας (Μονολίθι Β. Τζουμέρκων) 15:00 – 17:30

ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:

Το Μαντάνι (Ανθόχωρι Μετσόβου) 13:00 – 15:45

Πάρκο Λιθαρίτσια (Ιωάννινα) 16:40 – 18:45

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου