Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

Σάββατο 28/9 το No Limits στην Πρέβεζα !


Ο ιστορικότερος θεσμός στο χώρο των μαχητικών τεχνών με την ονομασία "No Limits" το Σάββατο 28/9 στο Κηποθέατρο Πρέβεζας !

Τα μεγαλύτερα ονόματα της πυγμαχίας θα παρελάσουν από το ρινγκ του Κηποθέατρου στην Πρέβεζα σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις !

Οχτώ μοναδικά ματς, ένα εκ των οποίων γυναικείο θα έχουν την χαρά να απολαύσουν όσοι βρεθούν το βράδυ του Σάββατου στο Κηποθέατρο στην Πρέβεζα. 

Στα κοινωνικά μηνύματα και με κεντρικό σύνθημα κατά της βίας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πλατεία Ανδρούτσου, η διοργανώτρια του No Limits και παρουσιάστρια της βραδιάς, κα Γεωργία Μπιτάκου . 

Η κα Μπιτάκου μεταξύ άλλων τόνισε πως το Σάββατο στην μαγευτική Πρέβεζα θα βρεθούν κορυφαία ονόματα και πρωταθλητές της πυγμαχίας από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στους Μακεδόνες πυγμάχους Νίκο Αβραμίδη και Χαρίλη Μαλιχούδη που θα αντιμετωπίσουν πρωταθλητές από την Αλβανία. 

Επίσης η κα Μπιτάκου αναφέρθηκε στο Πρεβεζάνο πυγμάχο, Αλέξανδρο Κολοκυθά αθλητή του Σπύρου Σολομωνίδη που θα αγωνιστεί κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. 

Στη συνέντευξη τύπου εκπροσωπώντας τον Δήμο Πρέβεζας ο οποίος είναι αρωγός της εκδήλωσης παραβρέθηκε και μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κου Λεωνίδας Αργυρός. Ο κος Αργυρός αφού ευχαρίστησε την κα Μπιτάκου, στάθηκε στα οφέλη που απορρέουν στην τοπική κοινωνία από μια τέτοια διοργάνωση. 

Ο προπονητής Χρήστος Λεόπουλος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση και ιδιαίτερα τους διοργανωτές . Να αναφέρουμε πως μαθητές του Χρήστου Λεόπουλου θα κάνει επιδείξεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Πρεβεζάνος πυγμάχος, Αλέξανδρος Κολοκυθάς ο οποίος δήλωσε σεβασμό στον αντίπαλο του και αναφέρθηκε στις προπονήσεις του. 

Η διοργάνωση θα μεταδοθεί από το Cosmote TV

*Την παρασκευή θα γίνει η ζύγιση των αθλητών στο κατάστημα της Κυανής ακτής. 

Οι αγώνες ξεκινούν στις 20:00 του Σαββάτου και είναι με εισιτήριο 

Το PrevezaBest είναι χορηγός επικοινωνίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου