Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

Τουρνουά Πρέβεζας: Νίκη με 3-0 σετ του Φιλαθλητικού κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας


Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα 27 και 28 Σεπτεμβρίου, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 3-0 στα σετ (25-11), (25-11), (25-20),  μετά από μία εκπληκτική εμφάνιση.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Καλαμάτας, κάτι που το μαρτυρούν τα δύο πρώτα σετ, όπου ο Φιλαθλητικός τα κέρδισε με σχετική άνεση.


Ο προπονητής της Πρέβεζας είχε την ευκαιρία σε αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να πάρει μια πρώτη γεύση και να διαπιστώσει σε τι στάδιο βρίσκονται οι αθλήτριες της ομάδας, ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Pre League.


Όσο περνάνε οι μέρες, οι αθλήτριες του Φιλαθλητικού δένονται ακόμη περισσότερο μεταξύ τους, ενώ με τις διπλές καθημερινές προπονήσεις ο τεχνικός του συλλόγου θέλει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ο Φιλαθλητικός θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στις 19 Οκτωβρίου εκτός έδρας.


Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μπαλζώης, Καραγιάννης.


Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Κοντονάσιου, Nayla, Μπαχλαβά, Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Λιούνη, Cassidy, Μέλου, Παπακωνσταντίνου, Πεπόνη.


Απόλλων Καλαμάτας (Χρήστος Δημητρακόπουλος): Μπεκιάρη, Θεοδωροπούλου, Δρούγα, Ρεντούμη, Κοτσαρίνη, Λαδά, Κάκα, Ευθυμιοπούλου, Βουλγαράκη, Λέντσιοτακ, Μαυρωειδή, Τσαμπάϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου