Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική επισήμανση για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Μεγάλο Θέατρο της Νικόπολης


το Σάββατο 7/9/2024 στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ
on the road


Η Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει το κοινό που επιθυμεί να συμμετάσχει στις δράσεις στο Μεγάλο Θέατρο της Νικόπολης, που διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 ότι θα υπάρξει μία μικρή αλλαγή προγράμματος.

Ειδικότερα:

Το Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού / ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 αντί στις 18:00, που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, και συνεπώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως εκείνη την ώρα στο Αρχαίο Θέατρο, προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο Αγώνας Δρόμου των Εν Νικοπόλεια Ακτίων που ακολουθεί.

Παρατήρηση άστρων: Θα ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα, στις 20:00 και θα διαρκέσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να καταφέρουν και όσοι δεν θα βρίσκονται από νωρίς στον αρχαιολογικό χώρο να συμμετέχουν στη δράση.

Επισημαίνεται ότι στις 17:30 θα διακοπεί η κυκλοφορία στο τμήμα της Εθνικής Οδού όπου θα διεξαχθεί ο Αγώνας Δρόμου των Εν Νικοπόλεια Ακτίων και θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία αμέσως μετά τον τερματισμό των δρομέων. Συνεπώς οι συμμετέχοντες στην πρώτη δράση θα πρέπει να βρίσκονται στο Αρχαίο Θέατρο πριν τις 17:30 ώστε αφενός να διασφαλιστεί η συμμετοχή τους και αφετέρου να διευκολυνθεί το έργο της Τροχαίας Πρέβεζας.

Το λεωφορείο που θα διαθέσει η Π.Ε. Πρέβεζας για την μετακίνηση των πολιτών στο Μεγάλο Θέατρο της Νικόπολης, θα αναχωρήσει από την πλατεία Ανδρούτσου στις 17:00. Για δηλώσεις συμμετοχής οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2682360200 (Γραμματεία Αντιπεριφερειάρχη), έως την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00. Για την μετακίνηση με το λεωφορείο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου