Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 28, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Φιλαθλητικό από τον Ηρακλή Κηφισιάς


Στις λεπτομέρειες και το τάι μπρέικ ηττήθηκε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού από τον Ηρακλή Κηφισιάς με 3-2 στα σετ (25-19), (25-18), (24-26), (21-25), (13-15), στα πλαίσια του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα, ενόψει της προετοιμασίας των ομάδων για το πρωτάθλημα της Pre League.

Η ομάδα της Πρέβεζας προηγήθηκε με 2-0 στα σετ δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής της Πρέβεζας Πέτρος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το επίπεδο που βρίσκονται οι αθλήτριες για να μπορέσει στην συνέχεια να διορθώσει τα όποια λάθη.

Ο Φιλαθλητικός σήμερα αγωνίζεται στον μικρό τελικό με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλων Καλαμάτας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μπαλζώης, Καραγιάννης.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Κοντονάσιου, Nayla, Μπαχλαβά, Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Λιούνη, Cassidy, Μέλου, Παπακωνσταντίνου, Πεπόνη.

Ηρακλής Κηφισιάς (Κώστας Ταμπουρατζής): Γιώτα, Γκιαούρη, Κατσιμάνη, Κοντούδη, Αργυροπούλου, Βελλίνη, Γράβαρη, Καραγιάννη, Αγκούλο, Ντεστάκου, Παπαδοπούλου, Τότοκαρ, Τσούτσου, Ζαγαλίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου