Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας» ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπούρης


Ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού, Γιάννη Μπούρη

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την εκ νέου υποψηφιότητα του Συνδυασμού μας «Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας» στις επερχόμενες εκλογές που θα γίνουν στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2024.

Αξιοποιώντας τα έμπειρα μέλη του Δ.Σ., καλωσορίζοντας τα νέα, με φρέσκιες ιδέες, ενθουσιασμό και με πίστη στις ιδρυτικές αξίες και θέσεις του συνδυασμού μας «Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας» υποσχόμαστε να σταθούμε αντάξιοι στη ραγδαία επιχειρηματική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Διεκδικούμε μια νέα θητεία, έχοντας ως παρακαταθήκη, την εμπειρία μας και το πλούσιο έργο που υλοποιήσαμε.
Καταφέραμε στη δύσκολη περίοδο της παγκόσμιας υγειονομικής πανδημίας αλλά και της ενεργειακής κρίσης, να δουλέψουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υλοποιώντας έργα και ενισχύοντας την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.
Προσφέραμε καλύτερες υπηρεσίες στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, προσαρμόσαμε τις πρωτοβουλίες στα δεδομένα της εποχής και αναδιατάξαμε τις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους θα συμμετάσχετε στον ενιαίο επιμελητηριακό συνδυασμό μας «Νέο Επιμελητήριο Πρέβεζας».

Επιθυμία όλων μας είναι, παλαιοί και νέοι συνάδελφοι, να συνθέσουν ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα οδηγήσει το Επιμελητήριο μας σε ακόμα καλύτερες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου