Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

Παρέμβαση Καββαδά για την λανθασμένη σήμανση στην Ιόνια Οδό και την απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην Αμβρακία


Την άμεση παρέμβαση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, προκάλεσε η λανθασμένη τοποθέτηση σήμανσης στην Ιόνια Οδό, που απαγορεύει την πρόσβαση στην Λευκάδα, την Βόνιτσα και την Πρέβεζα σε φορτηγά άνω των 3,5 τόνων μέσω του αυτοκινητοδρόμου Άκτιο - Αμβρακία.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε σχετικά με επιστολή από τον Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. «Η Φανερωμένη», κ. Γεώργιο Κοντοπρία, και επικοινώνησε άμεσα τόσο με την Τροχαία Αμφιλοχίας και το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Αντιρρίου – Ιωαννίνων, καθώς και με τη διαχειρίστρια εταιρία Νέα Οδός ΑΕ.

Ο κ. Καββαδάς ενημέρωσε τους αρμόδιους για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους επαγγελματίες και έλαβε την επιβεβαίωση ότι η τοποθέτηση της πινακίδας είναι λανθασμένη, καθώς η σήμανση αυτή αφορά την απαγόρευση κίνησης βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο παλιό εθνικό οδικό δίκτυο προς Αμφιλοχία.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής απέστειλε στους αρμόδιους σχετική επιστολή, ζητώντας να αρθεί η εκ παραδρομής απαγόρευση και να τοποθετηθεί η πινακίδα στο σωστό της σημείο, δηλαδή όχι στην έξοδο προς Αμβρακία αλλά στην έξοδο προς το παλαιό εθνικό οδικό δίκτυο, ώστε να μην εμποδίζεται η νόμιμη πρόσβαση φορτηγών στη Λευκάδα, την Βόνιτσα και την Πρέβεζα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου