Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 22, 2024

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας


Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων του Συλλόγου στην Ο.Ε.Σ.ΒΔ.Ε.Ν. (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων).

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 113 μέλη (από 71 το 2021) (Αγωνιστική συνεργασία Εμπόρων 110, 2 λευκά και 1 άκυρο) και εκλέχτηκαν και 6 αντιπρόσωποι (από 4 το 2021) για την Ο.Ε.Σ.ΒΔ.Ε.Ν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για την μαζική συμμετοχή. Επιβεβαιώνεται η προσπάθεια του συλλόγου να σταθεί δίπλα στους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους, να αναδείξει τα προβλήματά τους, να προβάλλει τις διεκδικήσεις τους.

Το επόμενο διάστημα θα επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή με ακόμη περισσότερους συναδέλφους, με περισσότερους επαγγελματίες από όλους τους κλάδους. Να δυναμώσουμε την κοινή δράση με άλλα σωματεία και συλλόγους αυτοαπασχολουμένων της περιοχής μας.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται (με αλφαβητική σειρά) οι:

Αντύπας Ιωάννης, Γουρνάρης Απόστολος, Καλύβας Κωνσταντίνος, Καραμάνης Ανδρέας, Μανίκη Ευαγγελία, Μουκάνος Απόστολος, Μπασάκου Ιωάννα, Μπέκα Θεοδώρα, Σιδέρης Ξενοφών.

Καλούμε τους συναδέλφους να σταθούν δίπλα στο νέο ΔΣ, να συμμετέχουν ακόμη πιο ενεργά στις πρωτοβουλίες και δράσεις του.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου