Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σημαντική εκπροσώπηση στην Κινα...που δεν περνάει στα ψιλά


Ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής, Σπύρος Κυριάκης μαζί με άλλους βουλευτές απ'όλο τον κόσμο βρέθηκε στην Σανγκάη στο πλαίσιο του παγκόσμιου φόρουμ που διοργανώθηκε για το 2024 με θέμα την Συνεργασία και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Όπως ο ίδιος σημειώνει, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στην θεματική ενότητα "Global Development & Economic recovery" και να αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως, στην ανάγκη για εξισορροπημένη ανάπτυξη που θα συμπεριλαμβάνει και τις πιο αδύναμες χώρες μέσα από την επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο,στην οικονομική διαφοροποίηση,στην παγκόσμια συνεργασία και τον πολυμερισμό.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η γνωριμία με τον αντιπρόεδρο της Κίνας κ.κ Han Zheng, τον κ.Wang Dongming αντιπρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής του Εθνικού Κογκρέσου, την πρόεδρο του Κονγκρέσου της Σαγκάης κα Huang Lixin και τον αντιπρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής του Κονγκρέσου της Σαγκάης κ.Chen Jing.


Αναμφίβολα η συνάντηση και η γνωριμία του Βουλευτή από την Πρέβεζα...με τον Αντιπρόεδρο της Κίνας.., δεν μπορεί και δεν περνάει στα ψιλά..

Ο κος Κυριάκης χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και όχι μόνο και γι΄αυτό συμμετείχε σε ένα από τα κορυφαία φορουμ παγκοσμίως εκπροσωπώντας επάξια την Κυβέρνηση αλλά και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δείγματα γραφής άλλωστε από τον ίδιο, έχουν δοθεί κατά τις τοποθετήσεις του - ομιλίες από το βήμα της βουλής, εκεί όπου ο Νομός της Πρέβεζας έχει μια πολύ καλή εκπροσώπηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου