Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 26, 2024

Διπλή συνεδρίαση για το Δημοτικό Συμβούλιο Ζηρού - Τα θέματα


Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας και τακτική 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 14η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού, (ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής, διμήνου Ιουλίου – Αυγούστου έτους 2024, – Άρθρο 67Α΄ του Νόμου 3852/2010), που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλιππιάδας την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης 18:30΄, με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Νόμου 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και της με αριθμό 98/8182/26-01-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ), για συζήτηση – ενημέρωση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Α. Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.

1. Μη απάντηση προϊσταμένων υπηρεσιών Δήμου Ζηρού σε γραπτά αιτήματά μου. (θέμα που κατατέθηκε εγγράφως από τον Αντιδήμαρχο κ. Ζάψα Δημήτριο).

Β. Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων :

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 15η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζηρού, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλιππιάδας την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης 19:00΄, με φυσική παρουσία και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Νόμου 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, και της με αριθμό 98/8182/26-01-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 9ΝΚ846ΜΤΛ6-Π6Λ), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Έγκριση σχεδίου 5ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Ζηρού οικονομικού έτους 2024.

2. Ορισμός Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.».

3. Σύσταση τριμελούς επιστημονικής Ομάδας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ).

4. Χορήγηση άδειας του Δημάρχου Δήμου Ζηρού.

5. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ζηρού στην υπό σύσταση «Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Ηπείρου (περιορισμένης ευθύνης)» και με διακριτικό τίτλο : «Ε.Κ.Π. Περιφέρειας Ηπείρου» στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Απόλλων».

6. Λήψη απόφασης για την μεταστέγαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θεσπρωτικού από νοικιασμένο κτίριο σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου Ζηρού.

7. Έγκριση παραχώρησης κατά χρήση του πρώην Δημοτικού Σχολείου Τύργιας Δημοτικής Κοινότητας Κρανέας στον Σύλλογο Γυναικών «Η Ζωοδόχος Πηγή» για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

8. Έγκριση παραχώρησης κατά χρήση του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πέτρας στον Μορφωτικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πέτρας για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

9. Έγκριση παραχώρησης κατά χρήση αίθουσας στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Παππαδατών στον Λαογραφικό Σύλλογο Παπαδατών «Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ» για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

10. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο : «Λειτουργία και συντήρηση Βιολογικού Καθαρισμού Φιλιππιάδας».

11. Εγγραφή στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ζηρού της πράξης με τίτλο : «Κατασκευή Πράσινου Σημείου Δήμου Ζηρού», συνολικού προϋπολογισμού 697.644,62 €, λόγω ένταξης στο πρόγραμμα «Ήπειρος 2021-2027».

12. Εγγραφή στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ζηρού της πράξης με τίτλο : «Καθορισμός Ζωνών Προστασίας Σημείων Υδροληψίας Πηγών Αγίου Γεωργίου», συνολικού προϋπολογισμού 1.239.636,12 €, λόγω ένταξης στο πρόγραμμα «Ήπειρος 2021-2027».

13. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.

14. Καθορισμός εργασιών, έγκριση εκτέλεσης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων ενταγμένων στο τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Ζηρού, οικονομικού έτους 2024.

15. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου με τίτλο : «Προστασία και ανάδειξη του δημόσιου δάσους της Κοινότητας Θεσπρωτικού».

16. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου με τίτλο : «Πρόληψη ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες».

17. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας εντός αναδασμού Μπόϊδας – Μαυρής».

18. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης του έργου με τίτλο : «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δ. Ε. Φιλιππιάδας».

19. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης της σύμβασης της προμήθειας με τίτλο : «Βελτίωση ενεργειακής απόδοσης των υποδομών ύδρευσης Δήμου Ζηρού».

Ο Πρόεδρος

Γιολδάσης Δημήτριος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου