Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

Συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με την Κινητή Μονάδα Παιδιών και Εφήβων


Μια σημαντική συνεργασία εγκαινιάστηκε  την Τρίτη 3  Σεπτεμβρίου μεταξύ του Δήμου Πρέβεζας και της Κινητής Μονάδας  Παιδιών και Εφήβων (Connect Ionian) .

Το Connect Ionian παραβρέθηκε στην Πρέβεζα στο χώρο του ΚΑΠΗ    ξεκινώντας με συνεδρίες συμβουλευτικής Παιδιών  και Γονέων.

Η Κινητή Μονάδα θα  επισκέπτεται την  Πρέβεζα κάθε Τρίτη από τις 12:00 έως τις 18:30 στο χώρο του ΚΑΠΗ με πολλές δραστηριότητες για γονείς και παιδιά.

Το Connect Ionian είναι μια πρότυπη κινητή Μονάδα Παιδιών και Έφηβων που δραστηριοποιείται στην καρδιά της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα στις κοινότητες της Λευκάδας και της Πρέβεζας.

Η μονάδα παρέχει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των  παιδιών και των εφήβων όσο και των οικογενειών τους.

Η ομάδα απαρτίζεται από επιστημονικά διαθέσιμο εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο οργανώνει βιωματικές δράσεις και εργαστήρια με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας κοινότητας που μοιράζεται ιδέες και εμπειρίες μέσω της ψυχαγωγίας  του αθλητισμού της τέχνης και του περιβάλλοντος στοχεύοντας στην ενίσχυση των οικογενειακών δεσμών  μέσα από την υγιή επικοινωνία.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και τις δράσεις του Connect Ionian ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/groups/connectionian

                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου