Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Πολιτική Προστασία της Π.Ε Πρέβεζας


Για επιδείνωση του καιρού από σήμερα το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους ενημερώνει το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους και συγκεκριμένα ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Δευτέρας έως και το βράδυ της Τρίτης.

Η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο και τη Δυτική Πελοπόννησο και η Τμήμα Πολιτικής Προστασίας καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι πρέπει να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα πεζοί ή με όχημα, να αποφεύγουν εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων καθώς υπάρχει κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών, να μη κρατούν ηλεκτρικές συσκευές ή τηλέφωνο γιατί ο κεραυνός μπορεί να περάσει από τα καλώδια και να μη καταφύγουν ποτέ για προστασία από τη βροχή κάτω από ένα ψηλό δέντρο σε ανοιχτό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου