Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έπειτα από τροχαίο στην Αγ.Παρασκευή στο Λούρο - από παρακαμπτήριες οδούς η κυκλοφορία


Ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν επί της Ε.Ο. Πρέβεζας - Άρτας στο ύψος της Αγίας Παρασκευής στο Λούρο Πρέβεζας έπειτα από τροχαίο ατύχημα. 

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο PrevezaBest, IXE αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από Γέφυρα Καλογήρου προς Λούρο έκανε επικίνδυνες προσπεράσεις. 

Μάλιστα, οδηγός ενός αυτοκινήτου ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να σταματήσουν το όχημα που κινούνταν επικίνδυνα στο δρόμο. 

Αμέσως μετά, οι υπόλοιποι οδηγοί προκειμένου να αποφύγουν το εν λόγω αυτοκίνητο, δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων, δύο ηλικιωμένων από το ένα όχημα από την περιοχή των Ιωαννίνων και ενός ακόμη από το δεύτερο όχημα. 

Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών.

Από το τροχαίο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων ενώ η κυκλοφορία διεξάγονταν από παρακαμπτήριες οδούς όπου στη συνέχεια ένα φορτηγάκι έπεσε μέσα σε αύλακα. 

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας καθώς και οχήματα του ΕΚΑΒ για την μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου