Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ο Κων/νος Ματέρης - Οι αρμοδιότητες


«Ορισμός του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ματέρη Κωνσταντίνο του Χαράλαμπου ως Άμισθου Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων»

Με απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας, Νίκου Γεωργάκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ματέρης ορίστηκε ως Άμισθος Αντιδημάρχος Καθημερινότητας του Δήμου Πρέβεζας, με θητεία από 3/9/2024 μέχρι 31/8/2025 .

Οι αρμοδιότητες:

Τον συντονισμό του γραφείου κινήσεως, της διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων, των μηχανημάτων έργου, χειριστών και οδηγών αυτών, της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού καθώς και της καλής κατάστασης του δικτύου εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας του Δήμου. 

Την έκδοση και υπογραφή όλων των αποφάσεων, εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω αρμοδιότητες. Σε περίπτωση που χειρίζονται θέματα μείζονος σημασίας, υποχρεούνται να προσκομίζουν τα σχετικά έγγραφα προς συνεννόηση και λήψη σχετικών κατευθύνσεων 

Β. Ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητεία του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. 

Γ. Κατά την άσκηση των καθηκόντων του υποχρεούται: 1. Να εκπληρώνει ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις του και να ασκεί τα καθήκοντα του με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. 2. Να σέβεται και να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και να μεριμνά για την καθολική εκπλήρωση των υποχρεώσεων του προς τον Δήμο, χωρίς διακρίσεις σε βάρος οποιουδήποτε προσωπικού ή κοινού συμφέροντος. 3. Να ενθαρρύνει και να προωθεί κάθε μέτρο που προάγει τη νομιμότητα και τη διαφάνεια στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του και της λειτουργίας του Δήμου. 

Δ. Ως άμισθος Αντιδήμαρχος, δε δικαιούται αντιμισθία η οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου