Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2024

Φιλική νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα επί του Ιόνιος FC


Το πρώτο φιλικό τους παιχνίδι έδωσαν δύο ομάδες όπου τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, στο γήπεδο του Αγ. Θωμά, όπου ο ΠΑΣ Πρέβεζα υποδέχθηκε τον Ιόνιο FC. 

Το γήπεδο γέμισε από κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και όχι μόνο που παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών να τους ανταμείβουν. 

Οι δύο προπονητές των ομάδων Κώστας Αμάραντος (ΠΑΣ Πρέβεζας) και Πάνος Πανούσης (Ιόνιος FC), έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, δοκιμάζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στα ρόστερ τους, με αρκετές απουσίες και για τους δύο συλλόγους. 

Ο αγωνιστικός χώρος ακατάλληλος για ποδόσφαιρο, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ποδοσφαιριστές έπεφταν στις λακκούβες που υπάρχουν διάσπαρτες εντός γηπέδου. 

Το τελικός σκορ λίγο μετράει, αλλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα κέρδισε με 7-0 με σκόρερ τους Αργύρης που σημείωσε 3 τέρματα και από ένα γκολ οι Κατωγιάννης, Γκίνη, Γεωργουσόπουλος, Ατσάς. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΠΑΣ Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Καραπιπέρης, Κοτένογλου, Λέζος, Τσάτσος, Σκαμνέλος, Αργύρης, Τουλκερίδης, Γκίνη, Γεωργουσόπουλος, Κώστας, Κατωγιάννης, Καρατζόπουλος, Βάσσιος, Φωτίκας, Ατσάς, Νταλιάρδας, Τσουμελέκας, Σωτηρίου. 

Ιόνιος Αθλητικός Σύλλογος (Πάνος Πανούσης): Μακρυγιάννη, Τσενικόγλου, Μειμάρογλου, Βαρδής, Κωτσαντής, Κασάρι, Ντέντες, Νίτσιος, Καταμάτζε, Παππάς, Παφίλας, Μπάρης, Γκόγκα, Μαλίζογλου, Κανταρέλης, Σεργής, Καραμπέτσος, Ατματζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου