Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27, 2024

H Περιφέρεια αρωγός στο έργο κατασκευής του δικτύου Φυσικού Αερίου σε πόλεις της Ηπείρου


Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συνδράμει τα έργα κατασκευής δικτύου φαρικού αερίου σε πόλεις της Ηπείρου, διαβεβαίωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης τα στελέχη της enaon EDA τα οποία τον επισκέφτηκαν σήμερα και τον ενημέρωσαν για τον σχεδιασμό της Εταιρείας.

Ως βασική αρχή ο Περιφερειάρχης έθεσε την κατά το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση της καθημερινότητας των πολιτών και την εξάντληση κάθε δυνατότητας εναλλακτικής χάραξης διέλευσης των αγωγών ώστε να μη μειωθούν οι επεμβάσεις στο βασικό οδικό δίκτυο.

Μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης δήλωσε,  μεταξύ άλλων,  και τα εξής:

«Είχαμε μια συζήτηση με την ανάδοχο εταιρεία που έχει την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή. Μας ενημέρωσε ότι έχουν πίστωση,   η οποία είναι ικανή και αναγκαία για να τελειώσουν μεγάλα κομμάτια κυρίως στα Γιάννενα και από 10 περίπου χιλιόμετρα στις άλλες τρεις πόλεις της Ηπείρου, Έχουν συζητήσει με όλους τους Δημάρχους, συζητάνε και με εμάς. Είπαμε ότι όλα θα τα κοιτάμε, θα συνεννοηθούμε ώστε να μη γίνονται ζημιές όπου θα περάσουν. Θα γίνουν και οι αναγκαίες αλλαγές της μελέτης   για τη διέλευση του αγωγού».

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου