Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 30, 2024

Η Wolt με παρουσία και στην Πρέβεζα


Η Πρέβεζα είναι μία από τις νέες πόλεις που εντάσσονται στον γεωγραφικό χάρτη με τις περιοχές που εξυπηρετεί η πλατφόρμα της Wolt.

Έτσι, πλέον, οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους, εύκολα και γρήγορα, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, ενώ μέσω της υπηρεσίας live tracking μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της ψηφιακής πλατφόρμας στην περιοχή μπορούν να κάνουν τις αγορές τους επιλέγοντας μέσα από τα 32 συνεργαζόμενα καταστήματα, που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα γνωστά και αγαπημένα καταστήματα εστίασης: TOUCAN Espresso and Flavors, Joel Street Food Factory, Praline Boutique Pastry, Piccolo και Maxim Pizza, τα οποία μάλιστα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα στο app της Wolt. Στην πλατφόρμα, οι καταναλωτές μπορούν επίσης να βρουν καταστήματα λιανικής όπως σούπερ μάρκετ, mini market, κάβες κ.α..

Με την προσθήκη της Πρέβεζας στο δίκτυο της ψηφιακής πλατφόρμας, η Wolt εξυπηρετεί συνολικά πάνω από 50 πόλεις στην Ελλάδα. Στις πόλεις αυτές, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επωφελούνται από τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή πλατφόρμα, οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζονται και βελτιώνονται, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου