Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2024

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας


Μ΄ ένα τρίπτυχο δράσεων που αφορούσε ,τους μαθητές μας, τους γονείς τους και την κοινότητα, προσεγγίσαμε με ευαισθησία το θέμα της Ψυχικής Υγείας αναδεικνύοντας τους βασικούς πυλώνες ενδυνάμωσης της.

Κατανοήσαμε ότι «Η Ζωή είναι ένα κουτί γεμάτο εκπλήξεις» κι ότι πολλές φορές χρειαζόμαστε «Το πηγάδι με τα χθες και τα προχθές», για να ρίξουμε την πέτρα με τις στενοχώριες μας, οικοδομώντας με γερά θεμέλια το σήμερα.

Κοιταχτήκαμε στον εσωτερικό μας καθρέφτη ,αντικρίζοντας την παιδική μας ηλικία κι αποφασίσαμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας, μιλώντας στα δικά μας «χρυσόψαρα», ζωγραφίζοντας ταυτόχρονα την κάθε στιγμή μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας, τους γονείς τους και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που βίωσαν μαζί μας χίλια, μύρια συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τους ενοίκους και το προσωπικό των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας που νοηματοδότησαν τις έννοιες  ενσυναίσθηση, κουράγιο και πάθος για τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου