Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2024

Εξάσφαιρος ΠΑΣ Πρέβεζα..


Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ξεκίνησε με το δεξί τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, κερδίζοντας τους Σφακιώτες εκτός έδρας με 6-0.

Η ομάδα του Κώστα Αμάραντου χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κατάφερε και ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα γρήγορο τέρμα στο 11ο λεπτό με σκόρερ τον Κατωγιάννη, κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν σταμάτησε να πιέζει για ένα δεύτερο τέρμα, κάτι που ήρθε στο 17ο λεπτό με σκόρερ τον Βάσσιο, ο οποίος έκανε το 0-2.

Το ημίχρονο έκλεισε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκολάκο στο 20ο λεπτό, που έκανε το 0-3.

Ο επιθετικός μονόλογος του ΠΑΣ Πρέβεζα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου σε διάστημα 4 λεπτών κατάφερε και σημείωσε 3 τέρματα και πιο συγκεκριμένα με τον Γκολάκο στο 73ο και 75ο λεπτό, ο οποίος έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5, ενώ το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Βάσσιος στο 77ο λεπτό.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Χουλιάρας, Κέφης, Ντίτσος

ΠΑΣ Σφακιώτες: Χαλκιόπουλος, Λάζαρης, Διαμάντης Π., Παπανικολόπουλος, Σάντας, Κατωπόδης Γ., Μπάκα, Βαφιάς, Λάζαρης Α., Βεργίνης, Κατωπόδης Α.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Καραπιπέρης (78ο Καρατζόπουλος), Πανταζής (68o Φωτίκας), Νταλάρδας, Δήμας, Λέζος (78ο Σωτηρίου), Σκαμνέλος, Τουλκερίδης (68ο Ατσάς), Γκολάκου (78ο Σάββας), Βάσσιος, Αργύρης, Κατωγιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου