Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2024

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε Εκθέσεις Τουρισμού


Η Περιφέρεια Ηπείρου, πρόκειται να συμμετέχει με φυσική παρουσία ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ, στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού WTM 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 5 με 7 Νοεμβρίου 2024 στο Λονδίνο και με δικό της περίπτερο στην Διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 14 με 16 Νοεμβρίου 2024 στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο των ενεργειών της για συνεχή στήριξη της εξωστρέφειας των επαγγελματιών τουρισμού, η Περιφέρεια Ηπείρου θα φιλοξενήσει,  στο περίπτερό της, όσους επιθυμούν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία, για να επικοινωνήσουν με το ευρύ κοινό των εκθέσεων, επιδιώκοντας την  ανάπτυξη συνεργασιών, προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους.

Η καθυστέρηση στην δημόσια ανακοίνωση για την WTM 2024 οφείλεται στο γεγονός ότι ο ΕΟΤ μόλις τη Δευτέρα  7 Oκτωβρίου 2024, επιβεβαίωσε την ενοικίαση booth στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Στις ιστοσελίδες των εκθέσεων, της WTM  https://www.wtm.com/london/en-gb.html και της PHILOXENIA https://www.philoxenia-expo.gr/  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα λειτουργίας των εκθέσεων.

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα αποστείλει στο e-mail των συμμετεχόντων προσκλήσεις και  θα πρέπει οι ίδιοι να κάνουν τη διαδικασία εγγραφής τους ως επισκέπτες-έμποροι και να εκδώσουν την κάρτα εισόδου τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, και στις δύο εκθέσεις, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω της συμπλήρωσης της συνημμένης φόρμας και την αποστολή της στο email: i.markoula@php.gov.gr ως την Παρασκευή  18 Οκτωβρίου 2024.

Επίσης, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει  ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων (40 τεμάχια ανά φορέα ή επιχείρηση), ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση PHILOXENIA 2024.

Το υλικό  θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13.00 μ.μ.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου