Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2024

Καββαδάς: Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας για θέματα στελέχωσης του Νοσοκομείου Λευκάδας


Συναντήσεις στο Υπουργείο Υγείας είχε τις προηγούμενες μέρες ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, με τον Υφυπουργό κ. Μάριο Θεμιστοκλέους και τη Γενική Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, κ. Λίλιαν  Βιλδιρίδη, για θέματα στελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Σε συνέχεια της προκήρυξης του Μαρτίου 2024, μέσω της οποίας έχουν ήδη διοριστεί στο νοσοκομείο ένας μόνιμος παθολόγος και ένας μόνιμος βιοπαθολόγος, ενώ είναι σε εκκρεμότητα η αποδοχή ή μη της θέσης χειρουργού, ο Βουλευτής ζήτησε και πέτυχε την επαναπροκήρυξη της θέσης αναισθησιολόγου, η οποία έμεινε άγονη στην προηγούμενη προκήρυξη.

Έτσι, στη νέα προκήρυξη, η οποία αφορά πανελλαδικά 298 θέσεις ειδικευμένων ιατρών σε δημόσια νοσοκομεία, για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας έχουν προβλεφθεί:

1 θέση Διευθυντή Αναισθησιολόγου και 

1 θέση Νεφρολόγου Επιμελητή Α’. 

Οι αιτήσεις, που θα γίνονται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr, αρχίζουν στις 24 Οκτωβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι και λήγουν στις 8 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.

Επιπλέον, υπεγράφη η σύμβαση για ένα βοηθό χειριστών-εμφανιστών ακτινολογικών μηχανημάτων, ο οποίος θα εργαστεί με απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Συζητήθηκε ακόμη η ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των 22 μόνιμων νοσηλευτών από τον ΑΣΕΠ, μέσω της οποίας έχουν ήδη προσληφθεί 19 νοσηλεύτριες ενώ το προσεχές διάστημα θα προσληφθούν και οι υπόλοιπες 3.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου