Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Επιμελητήριο - Η αδιάψευστή αλήθεια των αριθμών !


Επί θητείας Μπούρη σχεδόν διπλασιάστηκαν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Τρεις εβδομάδες απομένουν για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Πρέβεζας .

Σε αυτές αναμετριούνται δύο παρατάξεις, το "Νέο Επιμελητήριο" του Προέδρου Γιάννη Μπούρη και η "Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία" του Γιάννη Γιαμά.

Τα επιμελητήρια γενικότερα έχουν μια διαρκή συνεργασία με την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση και αποτελούν βασικό σύμβουλο της κυβέρνησης σε θέματα εμπορίου και βιομηχανίας, όπου υπάρχουν σήμερα μια σειρά από ανοιχτά μέτωπα αλλά και ευκαιρίες που συνδέονται με ευρωπαϊκούς πόρους, προγράμματα ΕΣΠΑ και Ταμείου Ανάκαμψης.

Υπό αυτή την έννοια, η ενεργή συμμετοχή των μελών του Επιμελητηρίου είναι σημαντική καθώς είναι το όργανο που ενημερώνει και στηρίζει τον εμπορικό κόσμο. 

Στο Επιμελητήριο Πρέβεζας τώρα, έχει μεγάλη αξία ένα παραθέσουμε ένα ποσοτικό στοιχείο το οποίο όμως έχει ιδιαίτερη ποιοτική αξία.

Ποιο είναι αυτό ;

Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της παρελθούσης διοίκησης ήταν περίπου 1800, ενώ τώρα υπό την διοίκηση Μπούρη είναι περίπου 3000 ! δηλαδή, τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, σχεδόν διπλασιάστηκαν..

Και αυτό δεν έγινε ξαφνικά, δεν έγινε τυχαία, έγινε διότι ο επιχειρηματικός κόσμος του Ν.Πρέβεζας είδε και διαπίστωσε ότι στο Επιμελητήριο Πρέβεζας τα πράγματα άλλαξαν και άλλαξαν προς το καλύτερο και γι'αυτό από πλευράς του εμπορικού κόσμου υπήρξε αυτή η κινητοποίηση .

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας τα τελευταία χρόνια βγήκε μπροστά με πρόγραμμα, σχεδιασμό και συνέπεια και έτσι κατάφερε να φτάσει σε ένα επίπεδο το οποίο πλέον χαίρει εκτίμησης και σεβασμού. 

Χρήστος Ανεμοζάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου