Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ακύρωση μαθήματος κολύμβησης και παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο


Ανακοίνωση 
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ν.Πρέβεζας

Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί

Με μεγάλη λύπη και απορία πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς για μια ακόμα χρονιά και για διαφορετικούς κάθε φορά λόγους(έλλειψη εκπαιδευτικών, μη δυνατότητα θέρμανσης του νερού της πισίνας κλπ.) δε θα γίνει το μάθημα της κολύμβησης στους μαθητές των Γ και Δ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πρέβεζας. Ο λόγος είναι ότι η Δημοτική Αρχή δε προσλαμβάνει ναυαγοσώστη, ο οποίος είναι απαραίτητος  για την ασφάλεια των μαθητών.  

Αρχικά θέλουμε να τονίσουμε ότι ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας έχουμε τη θέση ότι η κολύμβηση, όπως και γενικότερα ο αθλητισμός, είναι ανάγκη των μαθητών μας. Πρέπει να παρέχεται αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν από το κράτος, εξασφαλίζοντας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.   Είναι απαράδεκτο να ακυρώνεται το μάθημα επειδή ο Δήμος υποστηρίζει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να προσλάβει ναυαγοσώστη.  

Απαιτούμε απ’όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να πράξουν τα δέοντα ώστε να μη ματαιωθεί για μια ακόμα χρονιά το μάθημα της κολύμβησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Πρέβεζας.  

Καλούμε γονείς και εκπαιδευτικούς σε Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Πρέβεζας την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 13:30.

Απαιτούμε την πρόσληψη ναυαγοσώστη ώστε να πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου