Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024

Ένα σημαντικό αθλητικό τριήμερο θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα


Δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα φιλοξενούνται στην πόλη της Πρέβεζας από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το 1ο Κύπελλο "Miss Daphne" και το Κύπελλο Ελλάδας 2024 Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που θα φιλοξενηθούν στο ΔΑΚ Πρέβεζας, με διοργάνωση του Δήμου Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Διεθνή και Ελληνική Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, την Περιφερειακή Ενότητα, το Επιμελητήριο Πρέβεζας και τους Αθλητικούς Συλλόγους «Καλλισθένης» και Κλεοπάτρα, με ελεύθερη είσοδο για το κονό.

Για αυτό το αθλητικό τριήμερο μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας στην εκπομπή "Στις 11 με το θάρρος της γνώμης " που επιμελείται και παρουσιάζει ο Σπύρος Πλέουρας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βαϊόπουλος.
Ο κ. Βαϊόπουλος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία και τους συλλόγους της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής της Πρέβεζας "Κλεοπάτρα" και "Καλλισθένης" αλλά και την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με τον Δήμο Πρέβεζας, μιλώντας με ευμενές σχόλιο για τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο. Αναφέρθηκε στην καθιέρωση σε μόνιμο επίπεδο του διεθνούς Κυπέλλου "Miss Daphne" γεγονός που αυτόματα συνεπάγεται με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή μας.
Για τις συνεργασίες ανάμεσά τους αλλά και με την ομοσπονδία μίλησαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων "Κλεοπάτρα" Βάσω Ζαντραβέλη και "Καλλισθένης" Χαράλαμπος Κακιούζης. Απηύθυναν και κάλεσμα στον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και ευχαρίστησαν όλους όσοι στηρίζουν αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Κάτι όμορφο στον χώρο του αθλητισμού, που θα προβάλλει την Πρέβεζα και θα τονώσει και την τοπική της οικονομία έχει γεννηθεί και με τον σωστό προγραμματισμό και τις απαραίτητες παρεμβάσεις μπορεί να εξελιχθεί και να έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.
Φέτος πέρα από τους εγχώριους συλλόγους συμμετέχουν σύλλογοι από την Αμερική και την Φιλανδία και οι προσπάθειες για τα επόμενα χρόνια είναι να έρθουν σύλλογοι και από άλλες χώρες, σύμφωνα και με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, αλλά και τους εκπροσώπους των συλλόγων που μίλησαν στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή με την επίσημη προπόνηση και με τη συμμετοχή 42 ομάδων. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 11π.μ θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης και θα ακολουθήσουν οι προκριματικοί αγώνες με Short και Long προγράμματα. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες που θα ξεκινήσουν στις 10π.μ και θα ολοκληρωθούν στις 14.30 με την τελετή απονομής και την αποχώρηση των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου