Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2024

Παρουσία του Βουλευτή Ν.Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας


Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Μπάρκας, παραβρέθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 στην ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τα 40 χρόνια, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στην εκδήλωση, ο κ.Κώστας Μπάρκας είχε την ευκαιρία να συναντήσει αξιωματούχους της Αστυνομίας και να συνομιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, καθώς και για τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών.

Ο κ. Μπάρκας δήλωσε: “Η Ελληνική Αστυνομία διαδραματίζει έναν καθοριστικό ρόλο στην κοινωνία μας. Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε τους ένστολους και να προωθήσουμε πολιτικές που θα ενισχύσουν την ασφάλεια, τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη του πολίτη στις αρχές.”

Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες και βραβεύσεις αστυνομικών που διακρίθηκαν για το έργο τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αφοσίωσης και της επαγγελματικής τους ηθικής.

Ο κ.Κώστας Μπάρκας επεσήμανε την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ πολιτείας και αστυνομίας, προκειμένου να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους πολίτες.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου