Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2024

Συνάντηση του νέου Δ.Σ της ΛΕΚ με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο


Αντιπροσωπεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν.Πρέβεζας με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Ράπτη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Ο κ. Γεωργάκος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ ευχαριστώντας τη ΛΕΚ για τη δράση και την προσφορά της στην αντιπυρική περίοδο και στάθηκε στην ενίσχυση της ήδη καλής συνεργασίας με τον Δήμο και το αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστσίας στους τομείς της πρόληψης, του σχεδιασμού , του συντονισμού και της συνεργασίας σε έκτακτες καταστάσεις και γενικότερα όπου παραστεί ανάγκη.
Από την πλευρά του ο κ. Ράπτης και τα μέλη του Δ.Σ της ΛΕΚ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την συνεργασίας τους , δήλωσαν τη διάθεσή τους για συνεισφορά σε όλα τα επίπεδα και τέλος ενημέρωσαν τον κ. Γεωργάκο για τα σχέδια και τους στόχους τους που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων :
Την πραγματοποίηση εκπαιδεύσεων, περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και κυρίως την προσπάθεια απόκτησης επιπλέον πυροσβεστικού οχήματος για τις ανάγκες της με την έναρξη καμπάνιας συγκέντρωσης χρημάτων μέσω μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και όχι μόνο , προσπάθεια για την οποία ζήτησαν τη συνδρομή του στο μέτρο του δυνατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου