Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2024

Νίκη στο τελευταίο φιλικό στα Γιάννενα για τον Φιλαθλητικό


Με νίκη ολοκλήρωσε την σειρά των φιλικών παιχνιδιών της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού, ενόψει του πρωταθλήματος της Pre League.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου κέρδισαν το παιχνίδι με 3-0 στα σετ, ωστόσο ο προπονητής του Φιλαθλητικού μετά τον αγώνα δήλωσε: ‘’Κερδίσαμε 3-0 Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μας. Έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε και να καταφέρουμε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αγωνίζεται την πρώτη αγωνιστική στην Καλαμάτα με τον Απόλλωνα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό. Σε αυτή την κατηγορία πρέπει να μπαίνεις στα παιχνίδια ώστε να κερδίζεις τους πόντους και όχι να περιμένεις τα εύκολα λάθη των αντιπάλων σου. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να έρθουμε με την νίκη από την Καλαμάτα’’.

Τα σετ: (17-25), (23-25), (20-25)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια Μαρία): Ντάντουλα, Βασιλείου Π., Βασιλείου Χρ., Σιόρεντα, Κολιούλη, Γκιριζίκη, Μάντη, Διαμάντη, Βδουκάκη, Λαμπρούση, Eileen, Κασίμη, Πετρουγάκη, Πολυζώη, Ντένα.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Κοντονάσιου, Nayla, Μπαχλαβά, Παπαδοπούλου, Σκουλούδη, Λιούνη, Cassidy, Μέλου, Παπακωνσταντίνου, Πεπόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου