Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μία προφυλάκιση και ο άλλος ελεύθερος για την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού στην Πάργα


Την πόρτα του δικαστηρίου πέρασαν σήμερα οι δύο συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται σε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σπίτι στην Πάργα. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήρια βρίσκονται αντιμέτωποι για τα αδικήματα της «συμμορίας» καθώς και της «διακεκριμένης κλοπής».

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, έπειτα από τις απολογίες τους σε Ανακριτική και Εισαγγελέα αποφασίστηκε ο συλληφθείς από την Αθήνα να τεθεί προσωρινά κρατούμενος (προφυλακιστέος) ενώ ο δεύτερος συλληφθείς από την Πρέβεζα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Σε δήλωση του στο PrevezaBest ο συνήγορος του Πρεβεζάνου κατηγορουμένου, κος Βασίλειος Γιάπρος ανέφερε τα εξής:

"Με σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών και του κου Ανακριτή Πρέβεζας ο εντολέας μου ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για κλοπή που έλαβε χώρα στην Πάργα τον Φεβρουάριο του 2024 αφέθηκε ελεύθερος και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι αφού έγινε δεκτό ότι δεν συνέτρεχαν οι όροι και οι προυποθέσεις για την επιβολή του καταναγκαστικού μέτρου της προσωρινής κράτησης. Ο εντολέας μου από την αρχή έχει δηλώσει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση και ότι είναι αθώος. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και η διαδικασία της ανάκρισης είναι σε εξέλιξη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου