Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2024

Ήπειρος: Ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ζητούν φορείς του τουρισμού


Φορείς του τουρισμού στην Ήπειρο ζητούν ενημέρωση από την Περιφέρεια για το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής, που χρηματοδοτείται με 1 εκατομμύριο ευρώ από το ΕΣΠΑ.

Σε κοινή επιστολή τους προς τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας, τονίζουν τη σημασία της συνεργασίας για τη μεγιστοποίηση των οφελών από τον στρατηγικό σχεδιασμό.

Αφορμή αποτέλεσε το «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου» το οποίο χρηματοδοτείται με 1 εκατομμύριο ευρώ από το ΕΣΠΑ και για το οποίο η Περιφέρεια καλείται να καταθέσει προτάσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Στην επιστολή σημειώνεται πως οι φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού συγκαταλέγονται στους άμεσα ενδιαφερόμενους αυτών των προγραμμάτων και πως ο διαμοιρασμός της τεχνογνωσίας και της πρακτικής εμπειρίας μεταξύ αυτοδιοίκησης και επιχειρηματιών του τουρισμού μπορεί να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη των τουριστικών σχεδιασμών.

Με βάση τα παραπάνω, οι φορείς καλούν την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας σε συνάντηση με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό που σκοπεύει να εφαρμόσει η Περιφέρεια για το νέο πρόγραμμα.

Την επιστολή υπογράφουν η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, η Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Καταλυμάτων Ηπείρου, το Σωματείο Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Νόμου Ιωαννίνων και η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου «Αλέξανδρος Γιώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου