Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ο Όμιλος Εταιρειών ΤΕΦΑ υποδέχθηκε με χαρά το προσωπικό και τους εκλεκτούς καλεσμένους του για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Margarona Royal στην Πρέβεζα και ξεχώρισε για τη ζεστή ατμόσφαιρα και τη θετική ενέργεια που πλημμύρισε τον χώρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, όπως ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας, κ. Κόκκαλης, ο Αντιδήμαρχος Ακτίου, κ. Τσιτουρίδης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, κ. Κουμπής, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βόνιτσας, κ. Μυλωνίδου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, κ. Μπούρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κ. Τσιχριτζής, η Λιμενάρχης κ. Μαργέλη, καθώς και οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πρέβεζας και Λευκάδας, κ. Γκούμας και κ. Καλαϊτζίδης. Μαζί τους ήταν και πλήθος συνεργατών και φίλων του Ομίλου, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Στους χαιρετισμούς τους, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ηλίας Τέφας, και ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Ιωάννης Τέφας, καλωσόρισαν θερμά τους καλεσμένους, ευχαριστώντας το προσωπικό και τους συνεργάτες του Ομίλου για την αφοσίωση και τις αδιάκοπες προσπάθειες τους. Τόνισαν τη σημαντική συνεισφορά τους στα επιτυχημένα αποτελέσματα του Ομίλου και έδωσαν το σήμα για μια ακόμα δημιουργική και παραγωγική χρονιά.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε δείπνο, ενώ οι τυχεροί νικητές της Βασιλόπιτας κέρδισαν δώρα και χρηματικά έπαθλα. Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια πραγματική γιορτή με θετική ενέργεια και διασκέδαση, η οποία συνεχίστηκε για άλλη μια χρονιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές για όλους τους παρευρισκόμενους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου