Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2025

Πρωταθλητής ο ΠΑΣ Πρέβεζα – Επιστρέφει στην Α’ κατηγορία


Σχεδόν δύο χρόνια έπρεπε να περάσουν για να επιστρέφει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, μετά την νίκη με 2-1 επί του Αγ. Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό γήπεδο του Λούρου.

Η ομάδα του ΠΑΣ αντιμετώπισε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα άνοιξε πρώτος το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Κυριακίδη κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη ωστόσο ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε αποφασισμένος για να γυρίσει το παιχνίδι και έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Κώστα Γκολάκο, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα, κατάφερε και πήρε το ‘’χρυσό’’ αποτέλεσμα, που δίνει στον ΠΑΣ το πρωτάθλημα και την επιστροφή του στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


Με το σφύριγμα της λήξης οι ποδοσφαιριστές πήγαν στην κερκίδα για να αφιερώσουν το πρωτάθλημα στα μέλη της διοίκηση, τους φίλους του συλλόγου που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και για όλα τα μέλη των Ιππόκαμπων που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να φωνάζουν και να εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα.



Στα αποδυτήρια παίκτες και διοίκηση με πρώτο τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννη Τσότα έστησαν ένα γλέντι, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα.


Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Ρεκατσίνας μιλώντας για το παιχνίδι, αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη αυτή επιτυχία, αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον κόσμο της ομάδας, ευελπιστώντας ότι τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ θα έχει μόνιμα την δική του έδρα.


Ο προπονητής του ΠΑΣ, Κώστας Αμάραντος συγκινημένος, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένειά του και στους φίλους της ομάδας.


Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του ΠΑΣ Κώστας Γκολάκος, φανέρα χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα και την άνοδο στην Α’ κατηγορία, αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του και τον αδελφό του.


Για την ολοκλήρωση και τυπικά του πρωταθλήματος, απομένει μία ακόμη αγωνιστική εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Ο Παλαίρου, όπου ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο ΠΑΣ Πρέβεζα στέφεται πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για την περίοδο 2024-2025.


Διαιτητές: Χουλιάρας, Κέφης, Μπόμπορης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Κώστας Αμάραντος): Καραπιπέρης, Νταλάρδας, Κατωγιάννης (9ο λ.τ. Βάσσιος – 85ο Κιόσγια), Γκίνη, Σκαμνέλος, Δήμας, Γκολάκου (70ο Ατσάς), Σάββας, Αργύρης, Ράμμος, Φωτίκας.

Α.Ο. Αγ. Νικολάου (Φούντογλου): Μπαρλαγιάννης, Φυτόπουλος Σ.(80ο Φυτόπουλος Ν.), Φούντογλου, Κυριακίδης Κ., Καρασαββίδης, Κυριακίδης Π. (80ο Πατρίκιος), Σπανός (70ο Φυτόπουλος Γ. 89ο Καρασαββίδης Γ.), Κογκώτσης, Καταγής, Ηλιάδης, Θεριανός (46ο Σκλαβενίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου