Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 28, 2025

Η Μητρόπολη Πρέβεζας τίμησε τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους όπου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης με ομάδα ιερέων τέλεσαν τρισάγιο στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών.

Στη λιτή τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκίνης, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βρυώνης, ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας,ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Χρήστος Γούσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης,η προισταμένη της Β΄θμιας Εκπαίδευσης Φανή Μπισκανάκη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρης Σουμαλεύρης και πολίτες που ένωσαν τις προσευχές τους για την ανάπαυση των ψυχών και την δικαίωση των 57 νεκρών.


Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έχασαν τη ζωή τους στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι άνθρωποι υπογραμμίζοντας ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποδοθεί δικαιοσύνη και η πολιτεία να φροντίσει για την ασφάλεια των συγκοινωνιών έτσι ώστε να μην υπάρξουν ποτέ ξανά παρόμοια περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου