Σε δύο χρόνια - εκτός απροόπτου - θα έχουμε τις επόμενες εθνικές εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σε πανελλαδικό επίπεδο και σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, βρίσκεται σταθερά στην 5η θέση μεταξύ των κομμάτων με μόλις 5% .
Αντίθετα, το ΠΑΣΟΚ, στις ίδιες δημοσκοπήσεις παγιώνεται στην 2η θέση.
Σε επίπεδο Νομού Πρέβεζας η εικόνα δεν είναι τόσο ξεκάθαρη.
Για παράδειγμα, στο ΠΑΣΟΚ για το τοπικό ψηφοδέλτιο αναφορικά με τις αντρικές παρουσίες υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ενδιαφερόμενοι όπου μάλιστα οι τρεις εξ' αυτών διατρανώνουν την σίγουρη...υποψηφιότητα τους στο ψηφοδέλτιο του κινήματος.
Με δεδομένο ότι βασικός στόχος για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί να λάβει τη δεύτερη έδρα στο Νομό, δεν φαίνεται πως σε αυτή την κατεύθυνση να βοηθά το κλίμα που καλλιεργούν οι ενδιαφερόμενοι με την "σίγουρη" και "δεδομένη" θέση τους στο ψηφοδέλτιο....όπως οι ίδιοι λένε αριστερά και δεξιά !
Και όσο λοιπόν στο Νομό Πρέβεζας το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη διαδικασία να βγάλει από την εξίσωση με αναίμακτο τρόπο τους τρεις από τους πέντε, στον ΣΥΡΙΖΑ παρά τον κατήφορο στις δημοσκοπήσεις βήμα - βήμα οργανώνονται με εκδηλώσεις, ομιλίες κτλ και με ανέλπιστη συμμετοχή από πλευράς κόσμου .
Έτσι λοιπόν, όποιος θεωρήσει ως δεδομένη την όποια μελλοντική πολιτική εξέλιξη, εξ'ορισμού έχει ήδη χάσει ! και αυτό διότι τα πράγματα και οι εξελίξεις και δη οι πολιτικές αλλάζουν κάθε μέρα..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου