Την Παρασκευή, 11/04/2025, αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Υποστράτηγο, κ.ΚΑΚΟΥΣΗ Κωνσταντίνο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης και αφού καλωσορίσαμε τον κ. Γενικό στην Ήπειρο, θέσαμε ζητήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.
Ιδιαίτερα και εν όψει της θερινής περιόδου, ενημερώσαμε τον κ. Γενικό για τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης που δημιουργούνται στο Νομό μας την περίοδο αυτή, καθώς ο πληθυσμός και η κίνηση των οχημάτων αυξάνονται ραγδαία.
Ως εκ τούτου διατυπώσαμε την ανάγκη για ενίσχυση της Διεύθυνσης μας τους θερινούς μήνες.
Ο κ. Γενικός ανταποκρίθηκε θετικά και μας διαβεβαίωσε ότι στο μετρό του δυνατού θα συμβάλει στην αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος απασχολεί την Διεύθυνση μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου