Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 06, 2025

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας


Το Νοσοκομείο Πρέβεζας αναμένεται να επισκεφθεί -εκτός απροόπτου - την Πέμπτη 8 Μαΐου ο νέος Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PrevezaBest, η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο κος Θεοδωρόπουλος με τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας, προκειμένου να αποκτήσει προσωπική εικόνα για την κατάσταση και τις ανάγκες των δομών υγείας που υπάγονται στη διοικητική του αρμοδιότητα.

Κατά την παρουσία του στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, ο κ. Θεοδωρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με εκπροσώπους φορέων του υγειονομικού χώρου.

Στην επίσκεψη αναμένεται να παραβρεθούν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Πρέβεζας κ. Σπύρος Κυριάκης, οι διοικητές των Κέντρων Υγείας του νομού, εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, καθώς και υγειονομικοί παράγοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου