Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 30, 2025

Το τελευταίο αντίο -Τελέστηκε η κηδεία του πρώην βουλευτή Πρέβεζας Γιώργου Τρυφωνίδη - Φωτογραφίες


Στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 11 το πρωί, η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην βουλευτή Πρέβεζας Γιώργο Τρυφωνίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Τον Γιώργο Τρυφωνίδη αποχαιρέτησαν με συγκίνηση η οικογένειά του, συγγενείς, και φίλοι, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου.

Μεταξύ άλλων, το «παρών» στην κηδεία έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο βουλευτής Ν.Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας, Βαγγέλης Παπαχρήστος και ο πρώην  Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γιαννούλης τιμώντας τη μνήμη και την προσφορά του εκλιπόντος στον τόπο του και στη δημόσια ζωή.


Το φέρετρο του Γιώργου Τρυφωνίδη σκεπασμένο με την γαλανόλευκη. 

Ο Γιώργος Τρυφωνίδης με τέσσερις θητείες βουλευτής Πρέβεζας και με ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής, αφήνει πίσω του ένα διακριτό αποτύπωμα ήθους και συνέπειας.

Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. 

Στη κηδεία επίσης παραβρέθηκαν και άτομα από την Πρέβεζα προκειμένου να τιμήσουν και να αποχαιρετίσουν τον εκλιπόντα. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου