Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αγώνες του είδους στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή των 20 καλύτερων αθλητών από ολόκληρη την ήπειρο.
Ο Σπύρος Πεταλάς κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση καταλαμβάνοντας την 14η θέση ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές, γεγονός που τον καθιστά τον μοναδικό Έλληνα αθλητή στην κατηγορία του που θα δώσει το «παρών» στον τελικό.
Με ήδη σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του από προηγούμενες διοργανώσεις, ο Σπύρος Πεταλάς συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την Πρέβεζα και την Ελλάδα στον απαιτητικό χώρο του CrossFit, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή του ανοδική πορεία και την αφοσίωσή του στο άθλημα.
Οι τελικοί του Πανευρωπαϊκού αγώνα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της ευρωπαϊκής κοινότητας του CrossFit, ενώ ο Σπύρος Πεταλάς θα επιδιώξει να σημειώσει ακόμη μία σημαντική επίδοση στην καριέρα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου