Μακάρι να βρίσκονταν και στο Μαξίμου και στην πολιτική άνθρωποι σαν τον Γιώργο Κατσαούνο, πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί υπόδειγμα ήθους, και με ακεραιότητα σε όλα τα επίπεδα υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Θεωρώ ότι η στοχοποίηση αυτή που υπέστη την Κυριακή (από δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας) πέρα από άδικη είναι και εντελώς αντίθετη από την πραγματικότητα, επισήμανε ο κος Μαρινάκης, ενώ ξεκαθάρισε λέγοντας πως παζάρεμα - όπως υποστηρίζουν - τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο συγκεκριμένο διάλογο δεν υπάρχει και απορώ βάσει του σχετικού διαλόγου πως προκύπτει κάτι τέτοιο είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παρέχοντας παράλληλα πλήρη στήριξη στον Γιώργο Κατσαούνο.
Έτσι λοιπόν, διαψεύδονται κατηγορηματικά και τα όποια σενάρια που ήθελαν μετά από το δημοσίευμα να παραιτείται ο Πρεβεζάνος Συντονιστής Καθημερινότητας στο Μαξίμου, Γιώργος Κατσαούνος.
Χρήστος Ανεμοζάλης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου