Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2026

Πάνω από 1 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση τριών σχολείων στην Πρέβεζα


Υπεγράφη μεταξύ των τεσσάρων δωρητριών τραπεζών και των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε η σύμβαση για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης αναβάθμισης των σχολείων της Ηπείρου στο πλαίσιο του προγράμματος “Μαριέττα Γιαννάκου”.

Τα σχολεία που εντάχθηκαν στην Β΄φάση του προγράμματος για την Πρέβεζα είναι το 2ο και το 3ο ημερήσιο γυμνάσιο Πρέβεζας με προϋπολογισμό 485.283,00 € και το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας με προυπολογισμό 534.880,80 €.

Στη δεύτερη φάση του προγράμματος οι εργασίες περιλαμβάνουν επισκευές τουαλετών, χρωματισμούς, προσαρμογή υποδομών για ΑμεΑ και βελτίωση αύλειων χώρων.

Να θυμίσουμε ότι η προηγούμενη φάση περιελάμβανε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καναλακίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιππιάδας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου