Ο Σύλλογος Παντοκράτορα εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία και την αγανάκτησή του για τις παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή με στόχο την κατασκευή ποδηλατοδρόμου, χωρίς να έχει προηγηθεί ουσιαστική μελέτη και χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι πραγματικές συνθήκες των δρόμων.
Οι δρόμοι του Παντοκράτορα είναι ήδη στενοί και επιβαρυμένοι από την καθημερινή κυκλοφορία. Αντί να βελτιώνουν την κατάσταση, οι συγκεκριμένες κατασκευές δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα, δυσχεραίνουν τη μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών και προκαλούν εύλογη ανησυχία για την ασφάλεια όλων.
Την ίδια στιγμή, ενώ δαπανώνται χρήματα για έργα αμφίβολης χρησιμότητας, η Δημοτική Αρχή εξακολουθεί να αδιαφορεί για σοβαρά και χρόνια προβλήματα της περιοχής.
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τα κατεστραμμένα κάγκελα της παραλίας του Παντοκράτορα παραμένουν ασυντήρητα, αποτελώντας κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών και δίνοντας μια εικόνα εγκατάλειψης σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της περιοχής μας.
Ως Σύλλογος καλούμε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή να επανεξετάσουν άμεσα τον σχεδιασμό των έργων, να δώσουν προτεραιότητα στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών και να προχωρήσουν χωρίς άλλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση των φθορών στα κάγκελα της παραλίας.
Οι πολίτες αξίζουν έργα που λύνουν προβλήματα και όχι έργα που δημιουργούν νέα. Ο Παντοκράτορας χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις, ασφάλεια, λειτουργικότητα και σεβασμό στους κατοίκους του, καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου