Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2026

Σημαντική εξέλιξη ο αριθμός των νεοεισαχθέντων για την Λογιστική στην Πρέβεζα


160 είναι οι νέοι φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα, σύμφωνα με τις βάσεις εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας που ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη το Υπουργείο Παιδείας.

Η  βάση εισαγωγής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής διαμορφώθηκε στα 7.640 μόρια από 7.890 που ήταν  το 2025.

Και μπορεί για την νέα ακαδημαική χρονιά στο τμήμα να μένουν 40 θέσεις κενές, πλην όμως, οι νεοεισαχθέντες φτάνουν τους 160! από τους 87 που εισήχθησαν το 2025-2026.

Έτσι λοιπόν, και με αυτόν τον τρόπο, πέρα από την φοιτητική εστία και τις νέες υποδομές που δρομολούνται - το τμήμα στην Πρέβεζα όχι μόνο παραμένει, αλλά ενισχύεται και αναβαθμίζεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου