Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 25, 2026

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με περισσότερους από 150 αθλητές το Πανελλήνιο Τουρνουά Εδαφοσφαίρισης - Βίντεο


Στο τραπέζι ευρωπαϊκή διοργάνωση την άνοιξη

Περισσότεροι από 150 αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετείχαν την πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Τουρνουά Εδαφοσφαίρισης Διπλού Ανδρών, Γυναικών και Τζούνιορ Αγοριών και Κοριτσιών, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Οκτωβρίου στην Πρέβεζα.

Τη διοργάνωση συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Εδαφοσφαίρισης και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας Εδαφοσφαίρισης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας. 

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στον χώρο δίπλα από τα Ιαματικά Λουτρά, με τη συμμετοχή αθλητικών σωματείων από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, τα Ιωάννινα και την Πρέβεζα.

Τη στήριξή του σε ανάλογες αθλητικές διοργανώσεις εξέφρασε ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, επισημαίνοντας ότι συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού. 

Όπως ανέφερε, μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες η Πρέβεζα προσελκύει αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και αναδεικνύει τις δυνατότητές της.

Στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή "Περίμετρος" μίλησαν ο δήμαρχος Πρέβεζας και ο πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας Εδαφοσφαίρισης, Κώστας Νικόλος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στα σχέδια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας περιλαμβάνεται η προοπτική να φιλοξενήσει η Πρέβεζα μια ευρωπαϊκή διοργάνωση την ερχόμενη άνοιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου