Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Προτίμησε την ησυχία του από τις κοκορομαχίες !!!!


Όπως όλοι οι αναγνώστες του τοπικού και μη ηλεκτρονικού τύπου, διαπίστωσαν πως Πρώτο το PrevezaBest,  την Τρίτη 26 Αυγούστου, ανακοινώσαμε ποιοι θα είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι, όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.


Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και πρώην Αντιδήμαρχο Ζαλόγγου κ.Ευάγγελο Ροπόκη.  Ο οποίος να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε έρθει δεύτερος σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με 700 ψήφους περίπου ενώ στις εκλογές του Μαίου ήρθε πρώτος με 1080 ψήφους, να αναφέρουμε πως η διαφορά με τον δεύτερο είναι στους 500 ψήφους περίπου. 

Ενώ όλοι θα περίμεναν πως θα συνεχίσει από κάποια θέσης ευθύνης,  εκείνος προτίμησε την ησυχία του. Αυτό διότι, όπως μαθαίνουμε στους δημοτικούς συμβούλους της νέας δημοτικής αρχής, υπήρξαν κοκορομαχίες για το ποιος θα αναλάβει αντιδήμαρχος. 

Έτσι ο κ.Ροπόκης από το να εμπλακεί σε διαμάχες, προτίμησε να αποτραβηχτεί. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε, πως δεν ήταν λίγοι εκείνοι, στους οποίους προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι ένας πετυχημένος αντιδήμαρχος σαν το Ευάγγελο Ροπόκη, δεν θα αναλάβει κάποιο πόστο.

Όσο για αυτούς που μόχθησαν να αναλάβουν πόστα ευθύνης..

"Ιδού η Πρέβεζα… ιδού και το πήδημα…" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου