Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 22, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αγωγή Μαρίνας - Επιβεβαίωση PrevezaBest - Εκτός γραμμής Δήμου ο Σπ.Κόκκαλης - Η αλήθεια για τις αμοιβές των δικηγόρων !


Συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας 22/4 το ΔΛΤ για τον ορισμό δικηγόρου προκειμένου να αντικρούσει την αγωγή του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας. 

Τελικώς, αποφασίστηκε αυτό για το οποίο το PrevezaBest σας είχε ενημερώσει από το μεσημέρι, δείτε ΕΔΩ, δηλαδή την υπερασπιστική γραμμή να αναλάβει ο προιστάμενος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, κος Τάσσης μαζί με τον καθηγήτη, κο Λαζαράτο και τον έγκριτο νομικό, κοΤζούμα. 

Μάλιστα, τις μέρες που μεσολάβησαν διέρρευσαν διάφορα για τις αμοιβές των συνηγόρων που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα...

Για παράδειγμα,  ο κος Τάσσης λόγω της εργασιακής σχέσης που έχει με τον Δήμο, δεν πρόκειται να λάβει αμοιβή για τις υπηρεσίες του.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΛΤ κος Κουμπής, ο καθηγητής κος Λαζαράτος ζήτησε 12.000 ευρώ και σε περίπτωση που το δικαστήριο κερδηθεί και δεν θα ζημιωθεί ο Δήμος ούτε ένα ευρώ τότε η αμοιβή του να είναι στις 15.000 ευρώ.

Ο κος Τζούμας ζήτησε 5.000 ευρώ και αν το δικαστήριο κερδηθεί τότε η αμοιβή του να είναι στις 10.000 ευρώ. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι νομικοί δεν ζήτησαν πόσο μάλλον να θελήσουν να αμειφθούν με το 2% επί του ποσού της αγωγής. 

Και ενώ,η αντιπολίτευση ακόμη και ο εκπρόσωπος της ΛΑ.ΣΥ., Γιώργος Χαρισιάδης, η λιμενάρχης, Στ. Μαργέλη και ο κος Τζίμας ψήφισαν θετικά στην πρόταση του προέδρου κου Κουμπή για τον ορισμό του συνηγόρων με Τάσση, Λαζαράτο και Τζούμα, το μέλος της συμπολίτευσης, κος Σπύρος Κόκκαλης εκτός γραμμής, δήλωσε "παρών" με την αιτιολογία της επιπλέον αμοιβής των συνηγόρων σε περίπτωση που το δικαστήριο κερδηθεί, καθώς επίσης δεν επιθυμεί οι αποφάσεις αυτές να δεσμεύουν και τους επόμενους, καθώς η υπόθεση αυτή δεν θα λήξει σύντομα. 

Θετικά ψήφισαν επίσης, ο κος Κουμπής, η κα Κατσαούνου και ο κος Ντόντορος. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου