Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν είμαι Συριζαίος, αλλά η αλήθεια να λέγεται….


Παλαμάκια και χειροκροτήματα, διαπιστώνουμε τις τελευταίες μέρες, σχετικά με τις 50.000 που επιθυμεί η κυβέρνηση να δώσει μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, σε νέους , έτσι ώστε να επιτρέψουν στην ύπαιθρο.
Ενώ το συνολικό ποσό που η κυβέρνηση σκέφτεται να διαθέσει σύμφωνα με την εφημερίδα 'ΕΘΝΟΣ"  φτάνει συνολικά τα 400 εκατ. ευρώ. 
Ειλικρινά, οι συντάκτες του PrevezaBest, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί τόση χαρά και πανηγύρια….. Αναμφίβολα τα ποσά που σκέφτεται να διαθέσει η κυβέρνηση, είναι ένα ισχυρό κίνητρο αλλά και μεγάλη βοήθεια..
Όμως εμείς,  έχουμε μια διαφορετική άποψη, επί του θέματος ….Αλήθεια, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε, ότι τα χρήματα αυτά, είναι χρήματα δικά σας (μέσω φόρων κτλ)…και όχι απλά δεν σας τα δίνουν με τόκο, αλλά στην πραγματικότητα είναι και κουρεμένα…. 
Είχα την χαρά και την τιμή στην πανεπιστημιακή μου εκπαίδευση, να διδαχθώ από έναν εξαιρετικό δάσκαλο, ονόματι Χρήστος Τερέζης (εξαιρετικός και δύσκολος άνθρωπος, οπαδός της καρτεσιανής αμφιβολίας) και θέλοντας να τον τιμήσω, θα σας αναφέρω, ότι πυκνά – συχνά, μας ανέφερε, μην λαμβάνετε υπόψιν σας , τα ψίχουλα του πολιτισμού τους….. 
Κάπως έτσι είναι και τα χρήματα προς τους νέους που θέλει να διαθέσει η κυβέρνηση….Αυτά τα 400 εκατ ευρώ… Ψίχουλα πολιτισμού και πρόνοιας… 
Μπορεί αυτά τα χρήματα να δοθούν μέσα στην γενικότερη οικονομική κρίση που περνά η Ελλάδα και να είναι άξιοι της προσπάθειας αυτής, όμως δεν είναι ώρα για πανηγύρια αφού τα χρήματα αυτά είναι από τον κόπο των δικών σας ανθρώπων… οπότε για να το πούμε απλά ..μην ψαρώνετε…. και τους χειροκροτάτε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου