Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΣΟΚ - ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ



Κάτω του αναμενόμενου ήταν η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ , στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.



Η συγκέντρωση , σύμφωνα με τους διοργανωτές ,ήταν ενταγμένη στην πορεία προς το Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης , ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοιες και στους άλλους νομούς της Ηπείρου. 


Όπως προαναφέραμε η πρόσκληση φαίνεται ότι δεν συγκίνησε τους «εναπομείναντες Πασόκους» , γι’ αυτό και η συγκέντρωση δεν είχε μαζικότητα , ενώ ήταν εμφανής και η απουσία πολλών «επώνυμων» στελεχών ( κάποιοι όπως μάθαμε ήταν δικαιολογημένοι) του «πάλαι ποτέ κραταιού « κόμματος.

Υπήρξαν παράπονα από αρκετούς ότι δεν υπήρξε για τη συγκέντρωση η ανάλογη ενημέρωση , ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν η έντονη κριτική και οι διαφωνίες τόσο για την ακολουθούμενη πολιτική , όσο και για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ. 

Μάταια προσπαθούσε ο Γραμματέας Οργανωτικού , Ο Λευτέρης Κατσικαρέλης, που ήταν επικεφαλής του κλιμακίου , να πείσει τους παρευρισκόμενους ότι οι πολιτικές και οργανωτικές επιλογές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και «ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για τη χώρα και την Παράταξη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε από τις τοποθετήσεις και την ένταση που επικρατούσε , φαίνεται ότι δύσκολα θα τα καταφέρει ο κ. Κατσικαρέλης να πείσει και όπως μας έλεγε χαρακτηριστικά ένα παλιό μέλος του ΠΑΣΟΚ, «όπου υπάρχει φτώχεια , υπάρχει γκρίνια» και πράγματι στο ΠΑΣΟΚ εδώ και πολύ καιρό υπάρχει «μεγάλη γκρίνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου